Tisdag 28/10

HEJ. Hade en bra dag igår. Shoppade lite nödvändligheter, körde ett mördarpass med Sara och hade sedan en spakväll med Sara och Cornelia. Suuperbra dag verkligen.
 
Idag fick jag ställa klockan för att sedan jobba på coop vid 12. Håller fortfarande på och tränar på kassan men det är verkligen roligt när man börjar lära sig lite. Imorgon börjar jag ännu tidigare, sedan ska jag övningsköra lite!
Ha dee 
 
 
 

Söndag 26/10

 En selfie och en från när jag bjöd mina tjejkompisar på födelsedagsmiddag
 
Hello people! Hur mår ni? Oj, så länge sedan det var sen det var jag uppdaterade här. Har hunnit med en del saker sedan sist. Har börjat skolan igen, börjat jobba på två ställen, fyllt 17 och sett veronica maggio. Sedan har jag hängt med mina favorittjejer rätt mycket också.
Funderar på att ta upp dethär med att blogga igen, berätta lite vad som händer i mitt liv. Har inte direkt brist på tid så! Har för tillfället höstlov, och det kunde nog inte komma mer lägligt. Motivationen till livet ligger väl inte på topp direkt när man måste kämpa för att komma ur sängen en tråkig och grå höstmorgon. Ligger efter med lite plugg som jag borde ta tag i, men känner inte att jag vill det haha.. Det får vänta ett tag. 
 
Imorgon ska jag börja mitt lov med lite shopping med Sara. Efter det så ska vi förmodligen gymma vilket ska bli jätteskönt! Det var ett tag sedan nu, känner att jag måste ta tag i det här med träningen för typ trettionde gången.. Hoppas ni mår bra! Puss
RSS 2.0