New in

Mina nya jeans som jag köpte igår och en tröja/kofta som jag fick av mamma. Tog en bild på min nya tröja också som jag köpte i förrgår!
 
 

30 Augusti

Vi fick våra datorer idag, så glaaad, dom verkar super. Vi fick också skåp, jag fick överskåp wohoo! Haha..
Efter skolan gick jag och köpte ett par jeans som jag är helt kääär i. Sen gick jag, Sara och Cornelia och tränade, hämtade även ut mitt gymkort då!! Nu jääävlar ska det gymmas haha! Snart ska jag hem till Cornelia för att kolla på film och äta lite gott. Hoppas ni har en bra fredagskväll, puss.

Spontanköp

Hej! Hade en lååång sovmorgon imorse, började 12.50. Så hiiiimla skönt, hann till och med kolla på en film! Hade en lektion, sen hämtade mamma mig så åkte vi och köpte en kamera lite spontant! Betalade den med mina egna pengar som jag jobbat ihop så det känns bra haha! Köpte en canon och den är jättebra tycker jag. Köpte även en tröja i såhär jättefin rosa färg, älskar den, så mysig!! Glömde dock ta kort på den haha, det får
bli en annan dag. Imorgon går jag till halv tolv, sen ska jag och Cornelia gå och gymma. Känns så jädra skönt att ha kommit igång! Efter det vet jag inte riktigt vad som kommer ske haha, puss på er! 
Har ni sett det senaste pll avsnittet förresten???? herre. min. gud. säger jag bara
(Bilder tagna med min nya kamera, inte den på mig dock)
Dålig kvalité på blogg.se :(((
 
RSS 2.0